Partneri

partneri-Kodak
KODAK Alaris
Kompanija PIS d.o.o. je jedini sertifikovani distributer za Kodak Document Imagining program na tržištima Srbije i Crne Gore. Kodak je svetski lider za masovnu obradu podataka i dokumenata sa preko 65% svetskog tržišnog udela.
www.kodakalaris.com
partneri-ATIZ
ATIZ
BookSnap i BookDrive su skeneri knjiga do A2 formata firme ATIZ, a za kratko vreme su postali svetski hit za digitalizaciju arhivske građe biblioteka, opština, javnih ustanova, itd. PIS d.o.o. je od 2007. godine zastupnik za firmu ATIZ.
www.atiz.com
OpenText-Logo
OPEN TEXT
OpenText je najveća svetska kompanija za Document Management i Workflow rešenja. Open Text Capture je trižišni lider i de facto standard za capture application software, OCR i ICR prepoznavanje podataka (naloga, čekova, specifikacija čekova, faktura, itd.), povezanost uređaja i obradu skeniranih slika. PIS d.o.o. je distributer rešenja za OpenText i sertifikovani solution provajder za OpenText Capture.
www.opentext.com
partneri-Gemalto
GEMALTO
Gemalto je svetski lider i najveći proizvođač kartica u Smart Card industriji. PIS d.o.o. je sertifikovani developer, integrator i distributer za Gemalto proizvode. Gemalto je prodao preko 1.000.000.000 smart kartica u 2013. godini.
www.gemalto.com
ZEBRA
Zebra je tržišni lider u bar-kod i card printer oblasti. Kompanija PIS d.o.o. je Gold partner za Zebra opremu i repromaterijal.
www.zebra.com
arhiviraj
ARHIVIRAJ.COM
ARHIVIRAJ.COM je outsourcing centar kompanije Poslovni Informacioni Sistemi – PIS d.o.o, u kojem se pružaju najsavremenije usluge skeniranja, mikrofilmovanja i arhiviranja dokumentacije.
www.arhiviraj.com
ENTRUST DATACARD
Kompanija PIS d.o.o. je zvanični distributer i partner američke korporacije Entrust Datacard, svetskog lidera u delatnosti izdavanja i izrade identifikacionih kartica. U širokom asortimanu imamo Datacard štampače kartica, softverska rešenja, kompletan repromaterijal, usluge održavanja, servisa i štampanja kartica.
www.entrustdatacard.com
aet_logo
AET
Kompanija PIS d.o.o. je distributer holandske kompanije AET za izdavanje međunarodno priznatih digitalih sertifikata, koja omogućava da se na PDF dokumenta doda međunarodni elektronski potpis, jednako verodostojan kao i ručno potpisan papirni dokument. Saradnja firmi AET i PIS omogućava da visokobezbednosni proizvodi AET-a budu dostupni i na domaćem tržištu.
www.aeteurope.nl