Kartice

 

PVC cards

Kompanija PISPoslovni Informacioni Sistemi d.o.o. sa sedištem u Beogradu, na tržištu je više od 20 godina. Uspešno se bavi razvojem i implementacijom softverskih rešenja za izradu, upravljanje i korišćenje plastičnih kartica kao što su: foto identifikacione kartice, visokobezbednosne ID kartice, studentske kartice, profesorske legitimacije, službeničke ID kartice, novinarske legitimacije, loyalty kartice, članske karte, sezonske karte, hotelske ključ kartice i sl.

Kao zvanični distributer i partner vodećih svetskih kompanija iz oblasti kartica Entrust DatacardGemalto, Zebra Technologies i Nfive, nudimo kompletna rešenja za program kreiranja i izdavanja kartica. Specijalizovani smo za programiranje smart kartica, razvoj informacionih sistema, zaštitu informacionih sistema, upotrebu elektronskih novčanika, razvoj info kioska i sl. U ponudi imamo smart kartice, beskontaktne kartice, magnetne kartice, hibridne kartice, PKI proizvode i rešenja, tokene, rešenja za elektronski novčanik, fizičku i logičku kontrolu i evidenciju pristupa.

U ponudi su Zebra štampači kartica i Datacard štampači kartica, Zebra barkod štampači, Zebra info kiosk štampači, Cardfive softver i Datacard softveri za automatizaciju štampe, barkod skeneri, čitači magnetne trake, čitači kontaktnih i beskontaktnih čip kartica i kompletan repromaterijal i prateća oprema: nosači kartica, trakice za nošenje kartica sa štampom i trakice za nošenje kartica bez štampe, potezni jojo držači i sl.