OpenText za SAP

OpenText je lider za upravljanje nestruktuisanim informacijama u poslovnim procesima za korisnike SAP rešenja i aplikacija.

OpenText za SAP je rešenje zasnovano na principu univerzalizacije koje omogućava upravljanje celokupnim procesima u preduzeću. Ovo rešenje koristi grupisanja prema specifičnim poslovnim područjima, tako da omogućava linijskim izvršiocima da se fokusiraju na donošenje svojih poslovnih odluka, a da u isto vreme donose odluke integrisano, na nivou cele organizacije.

Sva grupisana rešenja koriste vrednost otvorenog koncepta koji je dizajniran tako da omogući korišćenje zajedničke poslovne arhitekture za organizovanje i kontrolu svih digitalnih informacija u preduzeću, služeći se podrškom za SAP HANA i SAP cloud, kao i mobilnim rešenjima.

OpenText Archiving and Document Access je ECM rešenje namenjeno kompanijama koje koriste neku od SAP poslovnih aplikacija (ERP, CRM, PLM itd) ili SAP rešenje zasnovano na SAP ERP. Ovo rešenje se lako integriše u postojeću SAP strukturu i omogućava korisnicima da pristupe svim dokumentima nezavisno od vremena ili mesta gde se nalaze.

Svi zaposleni imaju trenutan pristup istim informacijama i mogu brzo i jednostavno pretraživati, preuzimati, deliti, prosleđivati i koristiti sve podatke i dokumente u okviru SAP infrastrukture. Ovo omogućava efikasno vođenje globalnih poslova uz dosledan tok informacija koje integrišu ne samo korisnike SAP rešenja, već i  zaposlene sa ograničenim SAP znanjem, dobavljače i poslovne partnere.

OpenText Archiving and Document Access rešenje dostupno je u tri verzije.:

  • OpenText Data Archiving for SAP Solutions
  • OpenText Archiving for SAP Solutions
  • OpenText Document Access for SAP Solutions

Svaka od ovih verzija prilagođena je potrebama korisnika kao što su arhiviranje podataka, arhiviranje dokumentacije i pristup dokumentima sa virtuelnim folderima u SAP okruženju.