Aktuelno

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na Technobank konferenciji i izložbi 2017.

23.03.2017. – Poštovani saradnici i partneri,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na predstojeću konferenciju i izložbu Technobank 2017. Posetite nas na našem izložbenom štandu 29. i 30. marta 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Detaljnije na stranici Technobank 2017.

OpenText kupio Documentum

opentext_kupio_documentum_photo_25102016Kompanija OpenText, globalni lider u Enterprise Information Management-u (EIM), je objavila realizaciju kupovine Dell EMC Enterprise Content Division (ECD), uključujući i Documentum.

U skladu sa tim, sva softverska rešenja, povezane usluge i zaposleni će biti integrisani u kompaniju OpenText, što će doprineti poboljšanju njene ponude EIM rešenja, sa fokusom na Upravljanje sadržaja kompanije – Enterprise Content Management (ECM) i upravljanje informacijama životnog toka dokumenta i procesa – inforInformation Life Cycle Management. Open Text će između ostalog, povećati bazu svojih klijenta, upravljanja servisima i geografsku pokrivenost.

OpenText EIM (Enterprise Information Management) predstavlja rešenje za upravljanje kompletnim sadržajem u kompaniji, i Prema Gartner izveštaju za EIM i za ECM (Enterprise Content Management) tržište u 2015. godini, OpenText, najveći samostalni svetski proizvođač ECM rešenja, pozicioniran je kao lider u okviru Gartnerove respektabilne Magic Quadrant analize, čemu je doprinela njegova jednostavna implementacija, neograničene mogućnosti prilagođavanja zahtevima klijenta i veoma jednostavna upotreba sistema za krajnje korisnike.

OpenText ima strateško partnerstvo sa kompanijom SAP, gde se sva skenirana i OCR-ovana dokumentacija nalazi u OpenText-u, koji se koristi kroz SAP interfejs.

Kompanija PIS d.o.o. je distributer za OpenText ECM sisteme, u koje može integrisati usluge arhiviranja, skeniranja i mikrofilmovanja dokumentacije.

OpenText trenutno ima preko 50.000 instalacija širom sveta sa preko 10.000.000 korisnika sistema.

Technobank 2016 – Kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. predstavila najnovije sisteme

Na ovogodišnjoj konferenciji i izložbi Technobank 2016, koja je nedavno održana u hotelu CROWNE PLAZA, Beograd, Srbija, kompanija PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. je predstavila najnovije proizvode i sisteme za izradu i primenu Smart kartica, štampu nalepnica i primenu digitalnih sertifikata svojih partnerskih kompanija: Gemalto, Entrust Datacard,  i Zebra Technologies. Prikazani su najsavremeniji sistemi za Document Management i Buisness Process Management koji korisnicima obezbeđuju jedinstveno, hibridno, arhiviranje papirne i elektronske dokumentacije svojih principala Kodak i Open Text, kao i ARHIVIRAJ.COM outsourcing usluge skladištenja, skeniranja i mikrofilmovanja dokumentacije.

Na Tehnobanku 2016 prisutni predstavnici Kodak-a su demonstrirali najnoviju gamu profesionalnih uređaja marke KODAK, pomoću kojih se na najkvalitetniji i najprofesionalniji način realizuje digitalizacija (skeniranje) i mikrofilmovanje dokumentacije. Naše kolege su prezentovale kompletne Open Text EIM – Enterprise Information Management sisteme za elektronsko upravljanje i arhiviranje dokumenata, za automatizaciju poslovnih procesa, kao i hibridne sisteme za upravljanje svim informacijama u okviru kompanija, podržanim kroz OpenText DMS – Document Management, ECM – Enterprise Content Management, Workflow i BPM – Business Process Management sisteme.

Posetioci i učesnici konferencije su bili u prilici da se uvere u kvalitet usluga za fizičko čuvanje/arhiviranje, skeniranje i mikrofilmovanje dokumentacije koje naša kompanija pruža u svom uslužnom centru ARHIVIRAJ.COM™ koja posluje u okviru međunarodne organizacije ARCHIVE GLOBAL NETWORK.

Kao autorizovani predstavnici svetskih kompanija Entrust Datacard, Gemalto i Zebra, predstavili smo i najnovija rešenja i sisteme u oblasti kartica. Posetioci su imali priliku da vide i upoznaju se sa detaljima, kako osnovnih sistema za izradu i izdavanje kartica, tako i sa naprednim sistema i nivoima zaštite samih kartica, kao što su kastumizovani laminati, suvi žig i sl. Predstavljena su i najnovija Entrust Datacard rešenja za instant izdavanje platnih kartica.

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na Technobank konferenciji i izložbi 2016.

technobank 201509.05.2016. – Poštovani saradnici i partneri,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na predstojeću konferenciju i izložbu Technobank 2016. Posetite nas na našem izložbenom štandu 11. i 12. maja 2016. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Detaljnije na stranici Technobank 2016.

Predavanje naše kompanije na Seminaru iz kancelarijskog i arhivskog poslovanja 

25.03.2016. – Naša kompanija PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. održala je predavanje u Arhivu Srbije na kojem je predstavila najnovije sisteme i tehnologije hibridnog arhiviranja, upravljanja papirnom i elektronskom dokumentacijom, kao i najsavremenije standarde u oblasti mikrofilmovanja, skeniranja i automatizovane obrade dokumentacije. Na predavanju su istaknuta i najnovija hardverska i softverska rešenja naših principala – Kodak Alaris, OpenText, Zebra, Gemalto, ATIZ, Entrust Datacard i drugih sa kojima preko dve decenije uspešno sarađujemo.

Predavanje je održano na trodnevnom stručnom Seminaru iz kancelarijskog i arhivskog poslovanja (Beograd, 23-25. mart 2016), na kojem su učestvovale 22 profesionalne institucije, a glavne teme bile su najvažniji aspekti arhivskog poslovanja, čuvanja i upravljanja arhivskom građom i registraturskim materijalom. Na kraju skupa, svim učesnicima su dodeljeni sertifikati.

OpenText nastavlja sa uspešnim rezultatima  

14.03.2016. – Kompanija OpenText postigla je najviše rezultate u okviru Gartnerovog ECM Critical Capabilities izveštaja, koji podrazumeva još dublji uvid u proizvode i usluge provajdera kroz proširene aspekte Gartner Magic Quadrant analize. Ovaj dokument baziran je na ključnim parametrima – slučajevima koji se tiču prakse korišćenja, od kojih se izdvajaju tri najvažnija: poverljiva poslovna dokumentacija, poštovanje propisa i dugoročna digitalna zaštita.
Više o izveštaju pogledajte na zvaničnom sajtu kompanije OpenText.
Kompanija PIS – Poslovni informacioni sistemi d.o.o. je zvanični distributer OpenText ECM rešenja. Poslujemo sa najboljima!

PIS d.o.o. NASTUPA GLOBALNO!

08.03.2016. – Naša kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. nedavno je postala članica međunarodne mreže Archive Global Network. Archive Global je mreža profesionalnih outsourcing kompanija za pružanje usluga iz sledećih oblasti:

• Upravljanje dokumentacijom (arhiviranje papirne dokumentacije)
• Skeniranje dokumentacije
• Mikrofilmovanje dokumentacije
• OCR automatska obrada dokumenata
• Implementacija Document Management-a (DMS), Content Management-a, Business Process Management-a (BPM) i implementacija celokupnog Enterprise Information Management (EIM) rešenja
• Cloud usluge (servisi online arhiviranja i hosting EIM rešenja)
• Distribucija i implementacija hardverske IT opreme

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.

www.archiveglobal.com

Nova biznis linija desktop skenera – KODAK i1190/i1190E 

i1190SeriesRF2_375x250

24.02.2016. – Kompanija Kodak Alaris upravo je predstavila novu seriju biznis desktop skenera – Kodak i1190 i i1190E. Ove uređaje odlikuju poboljšana brzina i kapacitet, dodatno smanjenje troškova u radu, jednostavna implementacija u okviru svih vodećih operativnih sistema, kvalitetan i informativan displej sa Smart Touch tehnologijom itd.  Ovi modeli predstavljaju odlično rešenje za svakodnevne potrebe banaka, HR odeljenja i drugih poslovnih jedinica.

Pored navedenog, model i1190E nudi integrisanu Perfect Page tehnologiju, koja eliminiše potrebu za dodatnim instaliranjem softvera za poboljšanje kvaliteta slike na povezanom računaru.

 Najvažnije karakteristike:

  • povećan kapacitet – ulazno ležište sada prima do 75 listova, što omogućava značajno brže transakcije u jednom ciklusu
  • kompaktan, brz (40 strana u minuti / do 5000 strana dnevno) i tih
  • kolor LCD displej sa 4 kontrolna tastera
  • i1190E poseduje integrisane opcije za moćnu obradu slike
  • automatski dostavlja podatke aplikacijama uz pomoć ugrađene opcije za čitanje barkodova
  • Intelligent Document Protection – štiti vrednu dokumentaciju uz prepoznavanje potencijalnog gužvanja i zaglavljivanja papira pre nego što je šteta nastala
  • web-bazirana tehnologija
  • Kodak Capture Pro software za snimanje i indeksiranje ključnih podataka

Za više informacija pogledajte sajt proizvođača sa detaljnim specifikacijama: Kodak i1190  i Kodak i1190E

OPEN TEXT – ECM lider prema Gartnerovom izveštaju iz 2015!

garnter-matrix-october-2015-en11.01.2016. – Open Text, globalni lider u Enterprise Information Management-u (EIM) pozicioniran je na mestu lidera i u okviru Magic Quadrant ECM analize, prema izveštaju objavljenom 21. oktobra 2015. godine od strane Gartnera, jedne od vodećih svetskih istraživačkih i savetodavnih kompanija.

Izveštaj se odnosi na analizu 20 Enterprise Content Management (ECM) proizvođača. Pogledajte više na: http://www.opentext.com/who-we-are/press-releases?id=36753872879E4CF2BAA53B9B7F1B01D7

PIS Vam želi najuspešniju 2016!

28.12.2015. – Poštovani prijatelji i saradnici, želimo Vam najradosnije praznike i mnogo uspeha u predstojećoj godini!!!

Vaš PIS – ARHIVIRAJ.COM

PIS d.o.o. – proslavljen 25. rođendan kompanije

11.12.2015. – Naša kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. proslavila je uspešnih 25 godina poslovanja! Profesionalnost, kvalitet i poverenje naše su osnovne korporativne vrednosti kojima nastavljamo da stvaramo budućnost!

PIS d.o.o. – 25 godina uspešnog poslovanja

27.11.2015. – Na današnji dan naša kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. obeležava 25 godina rada!

Nakon 25 godina uspešnog poslovanja, naša kompanija je postala sinonim za kvalitet, efikasnost i vrhunsku  tehničku podršku. PIS d.o.o. koristi priliku da se zahvali svima na uspešnoj saradnji. Izuzetno se radujemo nastavku ove saradnje u budućnosti. Zajednički trud je ono što nas čini jakim i zato nastavljamo punom parom napred! Živeli!

Najnoviji vrhunski Kodak Alaris i4850, uz unapređena rešenja iz osvežene i4000 serije visokoproduktivnih skenera – i4650 i i4250

18.11.2015. – U poslednjem kvartalu ove godine, kompanija Kodak Alaris predstavila je nov skener iz serije i4000 – Kodak Alaris i4850, uz pojačane verzije već postojećih uređaja iz ove serije – i4650 i i4250. Svi modeli imaju opciju kolor i crno belog duplex skeniranja, rezolucije do 600 dpi, do A3 formata.

Ove uređaje odlikuju povećana brzina i unapređene performanse za potrebe profesionalnog skeniranja: dok i4250 i i4650 skeniraju do 110 i 130 strana u minuti, sa do 40.000 i 75.000 skeniranih strana dnevno, top uređaj iz ove serije i4850 skenira čak i do 150 strana u minuti, sa do 125.000 skeniranih dokumenata na dnevnom niovou!

Takođe, svi uređaji imaju veći control panel ekran, bolju kontrolu multi-feed statusa i pojednosavljenu re-scan opciju, pametnu zaštitu dokumenata, kao i podešavanje datuma i vremena ranije skeniranih podataka, radi jednostavnije revizije (samo kod i4850 modela).

Obrada slika poboljšana je kroz napredno čitanje barkodova, Perfect Page tehnologiju, kao i Kodak Capture Pro Software (Limited Edition), koji olakšava uređivanje i upravljanje širokim spektrom dokumenata.

Pogledajte više na: http://www.businessinsight.ae/news/kodak-alaris-launches-new-i4850-scanner-and-refreshes-existing-i4000-scanner-family

Novo iz ATIZ porodice skenera – BookDrive Mark 2!

04.11.2015. – Kompanija Atiz predstavila je BookDrive Mark 2 – najnoviji model unapređene verzije BookDrive skenera, najprodavanijih svetskih uređaja za procese digitalizacije u bibliotekama.
Novi model donosi nekoliko ključnih unapređenja, od kojih kompanija izdvaja:

1. Superiorna ergonomija, sigurnost i udobnost u radu
2. Savršen dizajn svetla za viši kvalitet slike
3. Rad sa najnovijim Canon i Nikon aparatima ultra visoke rezolucije – dobićete više od 350 high dpi za A2 ili više od 750 dpi za A4!
4. Najbolji softverski paket, sada 70% brži

Novi skener radi bez direktne usmerenosti svetla prema operateru, dok se rasveta prigušuje pri gašenju uređaja. Novi LED dizajn bez ventilatora omogućuje da uređaj ostaje tih i hladan tokom čitavog procesa, osiguravajući prijatno radno okruženje.
Novi uređaj je još čvršći i kompaktniji, V-oblikovano postolje je još fleksibilnije i otpornije na ogrebotine, a operater ima veću kontrolu u radu sa knjigama. Obezbeđena je veća zaštita od mogućih povreda na radu, kao i oštećenja predmeta koji se digitalizuju.
Više informacija na sajtu kompanije: http://mark2.atiz.com/

Najnovije iz kompanije Kodak Alaris – i2000 serija dokument skenera

The-new-Kodak-i2620-scanner-26.06.2015. – Kompanija Kodak Alaris upravo je predstavila najnoviju i2000 seriju desktop skenera, modele i2420, i2620 i i2820.

Nova i2000 serija, ovoga puta uz integrisane opcije za prepoznavanje bar-kodova, u okviru uređaja izuzetno kvalitetnog hardvera i ekonomične veličine kombinuje vrhunske performanse s krajnje pojednostavljenim načinom korišćenja i efektivnom uštedom vremena. Ovi dupleks kolor skeneri pokazuju izuzetan potencijal u najsavremenijim rešenjima kompanijskog upravljanja dokumentima. Predstavljamo vam neke od prednosti i2000 serije:

Propusna brzina ulaznih i mid-range modela povećana je sa 10 na čak 40-70 stranica u minuti (i2420 – 40 spm, i2620 – 60 spm, dok je brzina i2820 ostala nepromenjena – 70 spm). Dnevni obim rada ovih uređaja u zavisnosti od modela varira od 5.000-8.000 spm.

Bar-kod prepoznavanje – svi uređaji iz ove serije imaju omogućenu drajver opciju za prepoznavanje devet različitih vrsta bar-kodova, uključujući PDF 417, Barcode 3/9, Interleaved 2/5 i EAN 8 i 13.

Veća spremišta za papir: uređaji i2420 i i2620 sada dolaze sa spremištem koje prima do 25 strana više; sa aktuelnim kapacitetom do 100 listova, operateri skeniranja (kao i posredno celokupna kompanija) mogu značajno povećati produktivnost rada.

Fleksibilnost – svi modeli iz ove serije podržavaju Windows, LINUX i Apple Macintosh, kao i dodatne DIN A3 i A4 platforme za skeniranje posebne, osetljive ili povezane dokumentacije.

Odnos kvaliteta i cene značajno je unapređen, tako da preporučene cene ovih skenera iznose od 895 eur za ulazni, do 1695 eur za top tržišni model iz ove serije.

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na GISEC izložbi  i konferenciji – Dubai 2015.

 21.04.2015. – Kompanija PIS d.o.o. zajedno sa partnerskom kompanijom Shifra Dubai, ove godine će    predstaviti studentski projekat Gaudeamus – Student ID Card na GISEC izložbi i konferenciji u Dubaiu, od 26-  28. aprila 2015. Više detalja o konferenciji možete pogledati na stranici GISEC 2015 „Securty innovation for a    connected future“.

  

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na Technobank konferenciji i izložbi 2015.

technobank 201514.04.2015. – Poštovani saradnici i partneri,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na predstojeću konferenciju i izložbu Technobank 2015. Posetite nas na našem izložbenom štandu 16. i 17. aprila 2015. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu i na prezentaciji „Jednostavno i sigurno uz mobilno OTP rešenje“, 16.aprila 2015. u 15:50. Detaljnije na stranici Technobank 2015.

NOVO – Datacard SD 160 desktop štampač kartica 

Datacard SD16022.01.2015. – Zadovoljstvo nam je da predstvimo najnoviji desktop štampač već poznate SD serije, Datacard® SD160™  jednostrani štampač kartica, koji pruža pravu kombinaciju efikasne tehnologije kvalitetnog štampanja i pristupačne cene. Pogodan je za manje obime štampanja i pokretanje sopstvenog programa za izdavanje kartica. Unapređena tehnologija direktne štampe, uz potpuno novu mogućnost piši – briši štampe*, omogućava izradu i izdavanje visoko-kvalitetnih kartica i štampu fotografija, teksta grafike i sl. Kao i uvek mislili smo i na sigurnost vaših kartica, gde vam pored opcije za kodiranje magnetne trake, predstavljamo i mogućnost UV štampe, za dodatnu zaštitu vaših kartica i ljudi. Detaljnije na stranici Datacard SD160.

Limitirana Datacard Pink serija SD 260 štampača kartica – u borbi protiv raka dojke

Pink SD260 series13.01.2015. – Kompanija PIS d.o.o. i Entrust Datacard korporacija u zajedničkoj akciji predstavljaju limitirano izdanje Pink Datacard SD260 ™ štampača kartica. Kupovinom ovog proizvoda deo prihoda donira se fondaciji Pink Ribbon. Misija ove fondacije je da podrži lјude koji boluju od raka dojke, a doprinosi od kupovine limitirane Pink serije štampača kartica sponzorisaće lečenje i podizanje svesti o ovom problemu. Prilikom kupovine štampača SD260 limitirane Pink serije dobijate gratis dva YMCKT ribona za 250 otisaka.

Dok gradite sopstveni program za izdavanja kartica, pridružite nam se u borbi protiv raka dojke i pokažite svoju podršku još danas. Opširnije na stranici Datacard Pink serija štampača kartica i na zvaničnoj stranici Pink Ribbon Fundation.

Kodak Alaris dobio je nagradu Editor’s Choice od strane Better Buys for Business za ScanMate i1150 i i1180 skenere

kodak_scanmate_i1150_2

29.12.2014. – U modernom poslovanju kompanije se suočavaju sa potrebom izvršavanja poslovnih procesa brzo i efikasno kako bi mogli da se fokusiraju na ono što je najvažnije, a to su klijenti. Kodak ScanMate i1150 i i1180 su idealna rešenja za te situacije. Namenjeni su za skeniranje i upravljanje dokumentima u lekarskim ordinacijama, agencijama za osiguranje, bankama, vladinim kancelarijama i sl.

Pogledajte više na zvaničnoj strani Kodak Alaris News.

Gartner imenovao OpenText za lidera u proizvodnji ECM rešenja

OpenText-Logo

17.12.2014. – Prema Gartner izveštaju, kompanija OpenText je lider na tržištu u proizvodnji ECM Content Suite rešenja, već 11 godina zaredom. OpenText je najveći samostalni proizvođač EIM rešenja, u okviru kog se nalazi ECM Content Suite, a za koji naša kompanija PIS d.o.o. vrši implementaciju. Gartner navodi da je za uspeh OpenText-a zaslužena njegova jednostavna implementacija, neograničene mogućnosti prilagođavanja klijentskim zahtevima i veoma jednostavna upotreba sistema za krajnje korisnike.

OpenText imenovan je, od strane New Report-a, za lidera u oblasti digitalnog upravljanja imovinom

OpenText-Logo26.11.2014. – U izveštaju pod nazivom “The Forrester Wave: Digital Asset Management For Customer Experience, Q4 2014,” navodi se da OpenText Medija Menadžment pruža široku ponudu svojim kupcima koja prevazilazi granice u oblasti menadžmenta u medijima.
Za više informacija posetite zvaničnu stranu OpenText novosti.

Kodak Alaris i1150 ScanMate

partneri-Kodak13.11.2014. – Kodak Alaris i1150 ScanMate skener, za brzo, jednostavno i kvalitetno skeniranja u kancelarijama. Idealan za skeniranje u DMS, BPM i druge informacione sisteme. Za detaljne karakteristike pogledajte na Kodak Skeneri.

Kompanija PIS proširila je svoje poslovanje na nova tržišta

Poslovni infomacioni sistemi28.10.2014. – Kompanija Poslovni Informacioni Sisemi d.o.o. – PIS, proširila je svoje poslovanje na teritoriju Crne Gore i BIH u vidu franšiza za PIS-ARHIVIRAJ.COM outsorucing usluge fizičkog arhiviranja i skeniranja papirne dokumentacije.

Partnerstvo sa Datacard

8-datacardKompanija Poslovni Informacioni Sisemi d.o.o. – PIS, početkom 2014. godine, postala je znanični distributer i partner Entrust Datacard korporacije, koja je svetski lider na području izdavanja i izrade identifikacionih kartica.

Back to Top