Aktuelno

Technobank 2019

Cards & Payments • ICT • Risk • BCM • Security • Business Intelligence • e-Commerce • Retail

Tokom konferencije i izložbe Technobank 2019, koja je nedavno održana u hotelu CROWNE PLAZA, Beograd, Srbija, kompanija PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. je kao ovlašćeni distributer OpenText ECM softverskih rešenja, predstavila najnovije usluge koje pruža iz oblasti kreiranja i implementacije workflow sistema – elektronskih poslovnih procesa na OpenText platformi u skladu sa konkretnim i specifičnim potrebama korisnika, u kojima se obezbeđuje digitalno potpisivanje procesuiranih dokumenata putem AET modula, dvofaktorskom autentikacijom na telefonu, tabletu ili računaru.

Technobank je vodeća konferencija u regionu zapadnog Balkana, poznat po velikom broju posetilaca, kvalitetu ponude redovnih izlagača i stalnom fokusu na najnovije teme iz oblasti globalnog bankarstva.

Technobank je „mesto okupljanja“ banaka i izlagača iz regiona, koja služi kao platfoma za razmenu informacija o novim trendovima iz bankarske industrije. Teme koje konferencija obrađuje uvek se tiču budućnosti načina plaćanja i evolucije bankarske industrije i njenog uticaja na lokalna tržišta.

Kao i ranijih godina, specijalizovani forum – CARD FORUM & EXPO 2019, potpuno posvećen platnim transakcijama putem bankarskih kartica i podržanim ICT tehnologijama u Evropi i svetu, je održan tokom Technobank Konferencije. Ovogodišnji CARD FORUM & EXPO je pokrio najvažnije aspekte kontaktnih i beskontaktnih platnih sistema na bazi smart kartica.

Technobank_ Fotka_za_Portal_16042019

Na Tehnobanku 2019 prisutni predstavnici Kodak-a su demonstrirali najnoviju gamu profesionalnih uređaja marke KODAK – Alaris s2000, pomoću kojih se na najkvalitetniji i najprofesionalniji način realizuje digitalizacija (skeniranje) dokumentacije.

Prezentovana su i kompletna Open Text EIM – Enterprise Information Management sisteme za elektronsko upravljanje i arhiviranje dokumenata, za automatizaciju poslovnih procesa, kao i hibridne sisteme za upravljanje svim informacijama u okviru kompanija, podržanim kroz OpenText DMS – Document Management, ECM – Enterprise Content Management, Workflow i BPM – Business Process Management sisteme.

Posetioci i učesnici konferencije su bili u prilici da se uvere u kvalitet usluga za fizičko čuvanje/arhiviranje, skeniranje, mikrofilmovanje, OCR i druge napredne načine obrade dokumentacije koje naša kompanija pruža u svom uslužnom centru ARHIVIRAJ.COM™ koji posluje u okviru međunarodne organizacije ARCHIVE GLOBAL NETWORK.

Kao autorizovani predstavnici svetskih kompanija Entrust Datacard, Gemalto i Zebra, predstavili smo i najnovija rešenja i sisteme u oblasti kartica. Posetioci su imali priliku da vide i upoznaju se sa detaljima, kako osnovnih sistema za izradu i izdavanje kartica, tako i sa naprednim sistema i nivoima zaštite samih kartica, kao što su kastumizovani laminati, suvi žig i sl. Predstavljena su i najnovija Entrust Datacard rešenja za instant izdavanje platnih kartica.

Open Text na Enterprise World Europe

U Beču, 12. do 14. marta 2019. godine, sa velikim uspehom je održan prvi Enterprise World Europe.

Više od 1.300 učesnika okupilo se u Beču da bi se povezalo sa stručnjacima iz industrije, dobilo uvid u najnovije trendove, uključujući Artificial Intelligence – veštačku inteligenciju (AI) i Internet of Things (IoT), čuli priče o uspehu digitalne transformacije i razgovarali o inteligentnom i povezanom preduzeću.

Od probnih sesija do praktičnih demonstracija do inspirativnih uvodnica od Dr. Michio Kaku i OpenText CEO i CTO Mark Barrenechea i OpenText EVP of Engineering Muhi Majzoub, Enterprise World je predstavio sve potrebe prisutnih na putu digitalne transformacije.

OT Vienna 2019

Predstavnici kompanije PIS – Poslovni Informacioni Siistemi d.o.o. Beograd, ovlašćenog distributera softverskih proizvoda Open Text, aktivno su učestvovali u radu ovog stručnog skupa.

Predstojeći stručni skup: TECHNOBANK 2019

Organizator ASIT, zajedno sa resornim ministarstvima Republike Srbije i Privrednom komorom Srbije, kao i sa vodećim poslovnim bankama, organizuje Devetnaestu Konferenciju i Izložbu::

TECHNOBANK 2019
BANKARSKE TEHNOLOGIJE

Cards & Payments • ICT • Risk • BCM • Security • Business Intelligence • e-Commerce • Retail

Konferencija će se održati:
10. i 11. aprila, 2019, u Hotelu Crowne Plaza, Beograd, Srbija.
Otvaranje će biti u sredu, 10. aprila 2019. godine u 09:00 časova.

Technobank 2019 srp

Kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. će tradicionalno uzeti aktivno i sveobuhvatno učešće na ovom stručnom skupu.

Na njenom štandu će svi zainteresovani biti u prilici da se detaljnije upoznaju sa celokupnim portfoliom kompanije i lepezom svih njenih usluga i proizvoda.

Ključno rešenje za vaš poslovni rast sa Alaris-om

Serija Alaris S2000 omogućava korisnicima da dođu do informacija sa superiornim kvalitetom slike: u paketu sa tehnologijom Alaris Perfect Page (za tačnost podataka), Alaris Capture Pro Softvare Limited Edition (za lako i automatsko izvlačenje podataka) i platformama za upravljanje dokumentima i kolaboraciju zasnovane na oblaku (kao što su kao Dropbok, Google Drive, OneDrive, Bok i SharePoint).

Skeneri serije S2000 su kamen temeljac prošlogodišnje ponude proizvoda Alaris. 2019. iskoristite prednosti mnogih inteligentnih funkcija i povećajte produktivnost.

ŽELIMO VAM SREĆNE PRAZNIKE !

PIS 2019

Alaris softver sada dostupan kao 1-godišnja pretplata

Alat Alaris Capture Pro i Info Input Solution softver se sada može kupiti preko jednogodišnjeg modela pretplate, pored stalnih licenci koje smo mi ponudili. Ovaj dodatak portfoliju softvera pokrenut je 19. septembra, zajedno sa novim Alaris S2040 skenerom, u sklopu Vave C lansiranja softvera Alaris Ecosistem.aris koji je sada dostupan kao 1-godišnja pretplata.

Pretplatnički model pruža fleksibilnu opciju za kupovinu našeg softvera za snimanje i pomaže u zadovoljavanju trenutnih potreba kupaca bez tereta jednog velikog investiranja.

Novi Alaris S2040

ALARIS s2040

Novi skener Alaris S2040 zvanično će biti objavljen 19. septembra, zajedno sa drugim novim komponentama ekosistema Alaris IN2. S2040 izgleda skoro identičan modelima S2050 i S2070 i ima mnogo istih karakteristika, uključujući i 80 listova, kolor ekran sa 20 tastera, ugrađenu sliku i odličan kvalitet slike.

Jedine razlike su u tome što je S2040 nešto sporiji sa 40 ppm i kao rezultat ima preporučenu dnevnu zapreminu od 6.000 stranica dnevno, ne podržava A3 pločasti dodatak, a Ekit Deflector i Tilt Feet nisu uključeni. U zamenu za ove funkcije, skener ste dobili na nižoj i vrlo konkurentnoj ceni, što ga čini idealnim za klijente ili tendere koji su vrlo osjetljivi na cenu i ne trebaju im veće brzine skeniranja.

Automatska obrada obrazaca BRUTO BILANSA

BB

Open Text Extractor omogućava obradu obrazaca BRUTO BILANSA kojom se željeni podaci sa ovih dokumenta u kratkom vremenskom roku, čine editabilnim i upotrebljivim za dalje validno korišćenje.

Princip ovakve obrade podataka se realizuje kroz procese:

–           Prepoznavanja (OCR),

–           Analiziranja,

–           Ekstrakcije,

–           Formulisanja,

–           Verifikacije.

REZULTAT ovakve obrade korisniku obezbeđuje dobijanje podataka u EDITABILNOJ FORMI (npr. Excel) koja je upotrebljiva za dalje procesuiranje i obradu.

Obrada BB

 

 

Automatska obrada NALOGA, ČEKOVA i SPECIFIKACIJE ČEKOVA

Open Text Capture – OCC predstavlja nezavisno rešenje za automatsku obradu NALOGA, ČEKOVA i SPECIFIKACIJE ČEKOVA, kao i ostalih elektronskih dokumenata, koje se u potpunosti može integrisati u bilo koji DMS i BPM sistem.

Prijem skeniranih naloga/čekova i OCR obrada

Prijem skeniranih naloga/čekova i OCR obrada se sastoji od niza automatskih koraka u kojima se vrši prepoznavanje, provera i kontrola podataka. Ukoliko nisu ispunjena sva zadata pravila ili se dogodi izuzetak pri obradi, tek tada se dokument prosleđuje operateru na validaciji.

OCC obavlja prepoznavanje pisanog i kucanog teksta na celom dokumentu prema prethodno definisanom šablonu dokumenta. Svi podaci koji su ispisani na nalogu ne smeju biti prepravljani, podebljani,…

Nakon automatske obrade naloga/čeka, formira se tabela sa svim podacima koji su očitani sa njega, kao i odgovorajući izlazni izveštaj. Skenirani nalozi/čekovi se (opciono) mogu čuvati na file sistemu određeni period. Ukoliko dokument nije ispravan prema usaglašenim pravilima za validaciju, tada se dokument prosleđuje na validaciju.

Validacija

Ukoliko je dokument potrebno validirati (prema usaglašenim pravilima za validaciju) dokument se prosleđuje operateru koji ima uvid u skenirani dokument, prepoznate podatke i podatke iz sistema i može obaviti korekciju podataka. Operater bira predefinisanu akciju u Validaciji i potom korekciju vrši ručno.

Nakon završene validacije generiše se izveštaj u unapred definisanom formatu (npr. Excel fajl sa svim podacima sa naloga).

Obrada NALOGA graph

 

Technobank 2018

Kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. – Digitalno, Bezbedno, Pouzdano

20180424_130149

Tokom konferencije i izložbe Technobank 2018, koja je nedavno održana u hotelu CROWNE PLAZA, Beograd, Srbija, kompanija PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. je kao ovlašćeni distributer OpenText ECM softverskih rešenja, predstavila najnovije usluge koje pruža iz oblasti kreiranja i implementacije workflow sistema – elektronskih poslovnih procesa na OpenText platformi u skladu sa konkretnim i specifičnim potrebama korisnika, u kojima se obezbeđuje digitalno potpisivanje procesuiranih dokumenata putem AET modula, dvofaktorskom autentikacijom na telefonu, tabletu ili računaru.

Digitalno potpisivanje se realizuje u skladu sa najnovijim EU regulativama:

–        GDPR (General Data Protection Regulation) – U obalsti zaštite podataka o ličnosti;
–        eIDAS – U oblasti identifikacija, transakcija i elektronskog poslovanja;
–        PSD2 –  U oblasti elektronskog plaćanja.

Na Tehnobanku 2018 prisutni predstavnici Kodak-a su demonstrirali najnoviju gamu profesionalnih uređaja marke KODAK, serije Alaris s2000, pomoću kojih se na najkvalitetniji i najprofesionalniji način realizuje digitalizacija (skeniranje) dokumentacije.

Prezentovana su i kompletna Open Text EIM – Enterprise Information Management sisteme za elektronsko upravljanje i arhiviranje dokumenata, za automatizaciju poslovnih procesa, kao i hibridne sisteme za upravljanje svim informacijama u okviru kompanija, podržanim kroz OpenText DMS – Document Management, ECM – Enterprise Content Management, Workflow i BPM – Business Process Management sisteme.

Posetioci i učesnici konferencije su bili u prilici da se uvere u kvalitet usluga za fizičko čuvanje/arhiviranje, skeniranje i mikrofilmovanje dokumentacije koje naša kompanija pruža u svom uslužnom centru ARHIVIRAJ.COM™ koja posluje u okviru međunarodne organizacije ARCHIVE GLOBAL NETWORK.

Kao autorizovani predstavnici svetskih kompanija Entrust Datacard, Gemalto i Zebra, predstavili smo i najnovija rešenja i sisteme u oblasti kartica. Posetioci su imali priliku da vide i upoznaju se sa detaljima, kako osnovnih sistema za izradu i izdavanje kartica, tako i sa naprednim sistema i nivoima zaštite samih kartica, kao što su kastumizovani laminati, suvi žig i sl. Predstavljena su i najnovija Entrust Datacard rešenja za instant izdavanje platnih kartica.

Merry Christmas and Happy New Year!

Business Information Systems – Company PIS whishes you a lot of health, success and prosperity!

For 2018 to be the year of technological progress!

PIS 2018!

GARTNER 2017: OPEN TEXT EIM PLATFORMA – #1 POSLOVNA MREŽA!

001

OPENTEXT EIM platforma je najbolja svetska Poslovna Mreža (Business Network)!

Ona omogućava digitalizaciju poslovnih procesa i pouzdanu dostupnost svim informacijma, primenom analitike i veštačke inteligencije. Omogućava da se upravljanjem postojećim informacijma, unapredi poslovanje i podigne efikasnost.

002.png

OpenText EIM (Enterprise Information Management) predstavlja softversko rešenje za upravljanje kompletnim sadržajem u kompaniji.

Kompanija OpenText, globalni lider u Enterprise Information Management-u (EIM), je proširila svoj portfolio kupovinom Dell EMC Enterprise Content Division (ECD), uključujući i Documentum.

OpenText EIM poseduje module za Document Management, Content Management, Workflow, Business Process Management, OCR dokumenta (naloga, čekova, specifikacija čekova, faktura), Email Management, Records Management, Cloud, Stream Serve, integraciju sa SAP, Oracle, Microsoft itd

OpenText EIM, kao ovlašćeni partner zastupa kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o.

Više informacija: ovde.

GARTNER 2017: OPEN TEXT ECM SUITE – lider i u 2017. godini!

OpenText_Gartner_Content_Managament_DMS_BPM_CROP_06112017

OPENTEXT je proglašen od strane GARTNER korporacije, globalne istraživačke kuće i najveće savetničke kompanije za informatičko-komunikaciono tržište, za NAJBOLJE svetsko DMS (Document Management System) i BPM (Business Process Management) rešenje, u 2017. godini !!!

OpenText EIM (Enterprise Information Management) predstavlja softversko rešenje za upravljanje kompletnim sadržajem u kompaniji, a koje u sve zemlje regiona kao ovlašćeni partner zastupa kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o.

Kompanija OpenText, globalni lider u Enterprise Information Management-u (EIM), je proširila svoj portfolio kupovinom Dell EMC Enterprise Content Division (ECD), uključujući i Documentum.

OpenText EIM poseduje module za Document Management, Content Management, Workflow, Business Process Management, OCR dokumenta (naloga, čekova, specifikacija čekova, faktura), Email Management, Records Management, Cloud, Stream Serve, integraciju sa SAP, Oracle, Microsoft i drugim informacionim sistemima.

OpenText od nedavno nastupa i sa svojim novim, redizajniranim logoom.

Više informacija: ovde.

NOVO – KODAK S2050/S2070 dokument skeneri

KODAK S2050/S2070 skeneri danas predstavljaju najbolje A4 skenere na svetskom tržištu. Omogućavaju skeniranje dokumentacije bilo gde, uz pružanje maksimalnog kvaliteta skenirane slike. Predstavljaju savršeno sredstvo za brzo dobijanje svih željenih informacija.

020_PIS-ARHIVIRAJ_KODAK_Alaris_S2050_2070_A4 skeneri_PHOTO_18092017

Uz dnevni obima skeniranja od 5 do 7.000 strana, brzinu skeniranja od 50 do 70 strana u minuti, optičku rezoluciju od 600 dpi, maksimalnu veličinu skeniranih dokumenta od 216 mm x 356 mm, izlazne TIFF, JPEG, RTF, BMP, PDF, pretraživi PDF, TXT, PNG, CSV, Word i Excel formate, dimenzije 204 x 312 x 182,5 mm (dubina x širina x visina), te težinu od samo 3,3 kg, predstavljaju idealno rešenje za svakodnevne potrebe bilo kog poslovnog okruženja.

Više informacija: ovde.

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na Technobank konferenciji i izložbi 2017.

23.03.2017. – Poštovani saradnici i partneri,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na predstojeću konferenciju i izložbu Technobank 2017. Posetite nas na našem izložbenom štandu 29. i 30. marta 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Detaljnije na stranici Technobank 2017.

OpenText kupio Documentum

opentext_kupio_documentum_photo_25102016Kompanija OpenText, globalni lider u Enterprise Information Management-u (EIM), je objavila realizaciju kupovine Dell EMC Enterprise Content Division (ECD), uključujući i Documentum.

U skladu sa tim, sva softverska rešenja, povezane usluge i zaposleni će biti integrisani u kompaniju OpenText, što će doprineti poboljšanju njene ponude EIM rešenja, sa fokusom na Upravljanje sadržaja kompanije – Enterprise Content Management (ECM) i upravljanje informacijama životnog toka dokumenta i procesa – inforInformation Life Cycle Management. Open Text će između ostalog, povećati bazu svojih klijenta, upravljanja servisima i geografsku pokrivenost.

OpenText EIM (Enterprise Information Management) predstavlja rešenje za upravljanje kompletnim sadržajem u kompaniji, i Prema Gartner izveštaju za EIM i za ECM (Enterprise Content Management) tržište u 2015. godini, OpenText, najveći samostalni svetski proizvođač ECM rešenja, pozicioniran je kao lider u okviru Gartnerove respektabilne Magic Quadrant analize, čemu je doprinela njegova jednostavna implementacija, neograničene mogućnosti prilagođavanja zahtevima klijenta i veoma jednostavna upotreba sistema za krajnje korisnike.

OpenText ima strateško partnerstvo sa kompanijom SAP, gde se sva skenirana i OCR-ovana dokumentacija (nalozi, čekovi, specifikacije čekova, fakture) nalazi u OpenText-u, koji se koristi kroz SAP interfejs.

Kompanija PIS d.o.o. je distributer za OpenText ECM sisteme, u koje može integrisati usluge arhiviranja, skeniranja i mikrofilmovanja dokumentacije.

OpenText trenutno ima preko 50.000 instalacija širom sveta sa preko 10.000.000 korisnika sistema.

Technobank 2016 – Kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. predstavila najnovije sisteme

Na ovogodišnjoj konferenciji i izložbi Technobank 2016, koja je nedavno održana u hotelu CROWNE PLAZA, Beograd, Srbija, kompanija PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. je predstavila najnovije proizvode i sisteme za izradu i primenu Smart kartica, štampu nalepnica i primenu digitalnih sertifikata svojih partnerskih kompanija: Gemalto, Entrust Datacard,  i Zebra Technologies. Prikazani su najsavremeniji sistemi za Document Management i Buisness Process Management koji korisnicima obezbeđuju jedinstveno, hibridno, arhiviranje papirne i elektronske dokumentacije svojih principala Kodak i Open Text, kao i ARHIVIRAJ.COM outsourcing usluge skladištenja, skeniranja i mikrofilmovanja dokumentacije.

Na Tehnobanku 2016 prisutni predstavnici Kodak-a su demonstrirali najnoviju gamu profesionalnih uređaja marke KODAK, pomoću kojih se na najkvalitetniji i najprofesionalniji način realizuje digitalizacija (skeniranje) i mikrofilmovanje dokumentacije. Naše kolege su prezentovale kompletne Open Text EIM – Enterprise Information Management sisteme za elektronsko upravljanje i arhiviranje dokumenata, za automatizaciju poslovnih procesa, kao i hibridne sisteme za upravljanje svim informacijama u okviru kompanija, podržanim kroz OpenText DMS – Document Management, ECM – Enterprise Content Management, Workflow i BPM – Business Process Management sisteme.

Posetioci i učesnici konferencije su bili u prilici da se uvere u kvalitet usluga za fizičko čuvanje/arhiviranje, skeniranje i mikrofilmovanje dokumentacije koje naša kompanija pruža u svom uslužnom centru ARHIVIRAJ.COM™ koja posluje u okviru međunarodne organizacije ARCHIVE GLOBAL NETWORK.

Kao autorizovani predstavnici svetskih kompanija Entrust Datacard, Gemalto i Zebra, predstavili smo i najnovija rešenja i sisteme u oblasti kartica. Posetioci su imali priliku da vide i upoznaju se sa detaljima, kako osnovnih sistema za izradu i izdavanje kartica, tako i sa naprednim sistema i nivoima zaštite samih kartica, kao što su kastumizovani laminati, suvi žig i sl. Predstavljena su i najnovija Entrust Datacard rešenja za instant izdavanje platnih kartica.

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na Technobank konferenciji i izložbi 2016.

technobank 201509.05.2016. – Poštovani saradnici i partneri,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na predstojeću konferenciju i izložbu Technobank 2016. Posetite nas na našem izložbenom štandu 11. i 12. maja 2016. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Detaljnije na stranici Technobank 2016.

Predavanje naše kompanije na Seminaru iz kancelarijskog i arhivskog poslovanja 

25.03.2016. – Naša kompanija PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. održala je predavanje u Arhivu Srbije na kojem je predstavila najnovije sisteme i tehnologije hibridnog arhiviranja, upravljanja papirnom i elektronskom dokumentacijom, kao i najsavremenije standarde u oblasti mikrofilmovanja, skeniranja i automatizovane obrade dokumentacije. Na predavanju su istaknuta i najnovija hardverska i softverska rešenja naših principala – Kodak Alaris, OpenText, Zebra, Gemalto, ATIZ, Entrust Datacard i drugih sa kojima preko dve decenije uspešno sarađujemo.

Predavanje je održano na trodnevnom stručnom Seminaru iz kancelarijskog i arhivskog poslovanja (Beograd, 23-25. mart 2016), na kojem su učestvovale 22 profesionalne institucije, a glavne teme bile su najvažniji aspekti arhivskog poslovanja, čuvanja i upravljanja arhivskom građom i registraturskim materijalom. Na kraju skupa, svim učesnicima su dodeljeni sertifikati.

OpenText nastavlja sa uspešnim rezultatima  

14.03.2016. – Kompanija OpenText postigla je najviše rezultate u okviru Gartnerovog ECM Critical Capabilities izveštaja, koji podrazumeva još dublji uvid u proizvode i usluge provajdera kroz proširene aspekte Gartner Magic Quadrant analize. Ovaj dokument baziran je na ključnim parametrima – slučajevima koji se tiču prakse korišćenja, od kojih se izdvajaju tri najvažnija: poverljiva poslovna dokumentacija, poštovanje propisa i dugoročna digitalna zaštita.
Više o izveštaju pogledajte na zvaničnom sajtu kompanije OpenText.
Kompanija PIS – Poslovni informacioni sistemi d.o.o. je zvanični distributer OpenText ECM rešenja. Poslujemo sa najboljima!

PIS d.o.o. NASTUPA GLOBALNO!

08.03.2016. – Naša kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. nedavno je postala članica međunarodne mreže Archive Global Network. Archive Global je mreža profesionalnih outsourcing kompanija za pružanje usluga iz sledećih oblasti:

• Upravljanje dokumentacijom (arhiviranje papirne dokumentacije)
• Skeniranje dokumentacije
• Mikrofilmovanje dokumentacije
• OCR automatska obrada dokumenata (naloga, čekova, specifikacija čekova,   faktura)
• Implementacija Document Management-a (DMS), Content Management-a, Business Process Management-a (BPM) i implementacija celokupnog Enterprise Information Management (EIM) rešenja
• Cloud usluge (servisi online arhiviranja i hosting EIM rešenja)
• Distribucija i implementacija hardverske IT opreme

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.

www.archiveglobal.com

Nova biznis linija desktop skenera – KODAK i1190/i1190E 

i1190SeriesRF2_375x250

24.02.2016. – Kompanija Kodak Alaris upravo je predstavila novu seriju biznis desktop skenera – Kodak i1190 i i1190E. Ove uređaje odlikuju poboljšana brzina i kapacitet, dodatno smanjenje troškova u radu, jednostavna implementacija u okviru svih vodećih operativnih sistema, kvalitetan i informativan displej sa Smart Touch tehnologijom itd.  Ovi modeli predstavljaju odlično rešenje za svakodnevne potrebe banaka, HR odeljenja i drugih poslovnih jedinica.

Pored navedenog, model i1190E nudi integrisanu Perfect Page tehnologiju, koja eliminiše potrebu za dodatnim instaliranjem softvera za poboljšanje kvaliteta slike na povezanom računaru.

 Najvažnije karakteristike:

  • povećan kapacitet – ulazno ležište sada prima do 75 listova, što omogućava značajno brže transakcije u jednom ciklusu
  • kompaktan, brz (40 strana u minuti / do 5000 strana dnevno) i tih
  • kolor LCD displej sa 4 kontrolna tastera
  • i1190E poseduje integrisane opcije za moćnu obradu slike
  • automatski dostavlja podatke aplikacijama uz pomoć ugrađene opcije za čitanje barkodova
  • Intelligent Document Protection – štiti vrednu dokumentaciju uz prepoznavanje potencijalnog gužvanja i zaglavljivanja papira pre nego što je šteta nastala
  • web-bazirana tehnologija
  • Kodak Capture Pro software za snimanje i indeksiranje ključnih podataka

Za više informacija pogledajte sajt proizvođača sa detaljnim specifikacijama: Kodak i1190  i Kodak i1190E

OPEN TEXT – ECM lider prema Gartnerovom izveštaju iz 2015!

garnter-matrix-october-2015-en11.01.2016. – Open Text, globalni lider u Enterprise Information Management-u (EIM) pozicioniran je na mestu lidera i u okviru Magic Quadrant ECM analize, prema izveštaju objavljenom 21. oktobra 2015. godine od strane Gartnera, jedne od vodećih svetskih istraživačkih i savetodavnih kompanija.

Izveštaj se odnosi na analizu 20 Enterprise Content Management (ECM) proizvođača. Pogledajte više na: http://www.opentext.com/who-we-are/press-releases?id=36753872879E4CF2BAA53B9B7F1B01D7

PIS Vam želi najuspešniju 2016!

28.12.2015. – Poštovani prijatelji i saradnici, želimo Vam najradosnije praznike i mnogo uspeha u predstojećoj godini!!!

Vaš PIS – ARHIVIRAJ.COM

PIS d.o.o. – proslavljen 25. rođendan kompanije

11.12.2015. – Naša kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. proslavila je uspešnih 25 godina poslovanja! Profesionalnost, kvalitet i poverenje naše su osnovne korporativne vrednosti kojima nastavljamo da stvaramo budućnost!

PIS d.o.o. – 25 godina uspešnog poslovanja

27.11.2015. – Na današnji dan naša kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. obeležava 25 godina rada!

Nakon 25 godina uspešnog poslovanja, naša kompanija je postala sinonim za kvalitet, efikasnost i vrhunsku  tehničku podršku. PIS d.o.o. koristi priliku da se zahvali svima na uspešnoj saradnji. Izuzetno se radujemo nastavku ove saradnje u budućnosti. Zajednički trud je ono što nas čini jakim i zato nastavljamo punom parom napred! Živeli!

Najnoviji vrhunski Kodak Alaris i4850, uz unapređena rešenja iz osvežene i4000 serije visokoproduktivnih skenera – i4650 i i4250

18.11.2015. – U poslednjem kvartalu ove godine, kompanija Kodak Alaris predstavila je nov skener iz serije i4000 – Kodak Alaris i4850, uz pojačane verzije već postojećih uređaja iz ove serije – i4650 i i4250. Svi modeli imaju opciju kolor i crno belog duplex skeniranja, rezolucije do 600 dpi, do A3 formata.

Ove uređaje odlikuju povećana brzina i unapređene performanse za potrebe profesionalnog skeniranja: dok i4250 i i4650 skeniraju do 110 i 130 strana u minuti, sa do 40.000 i 75.000 skeniranih strana dnevno, top uređaj iz ove serije i4850 skenira čak i do 150 strana u minuti, sa do 125.000 skeniranih dokumenata na dnevnom niovou!

Takođe, svi uređaji imaju veći control panel ekran, bolju kontrolu multi-feed statusa i pojednosavljenu re-scan opciju, pametnu zaštitu dokumenata, kao i podešavanje datuma i vremena ranije skeniranih podataka, radi jednostavnije revizije (samo kod i4850 modela).

Obrada slika poboljšana je kroz napredno čitanje barkodova, Perfect Page tehnologiju, kao i Kodak Capture Pro Software (Limited Edition), koji olakšava uređivanje i upravljanje širokim spektrom dokumenata.

Pogledajte više na: http://www.businessinsight.ae/news/kodak-alaris-launches-new-i4850-scanner-and-refreshes-existing-i4000-scanner-family

Novo iz ATIZ porodice skenera – BookDrive Mark 2!

04.11.2015. – Kompanija Atiz predstavila je BookDrive Mark 2 – najnoviji model unapređene verzije BookDrive skenera, najprodavanijih svetskih uređaja za procese digitalizacije u bibliotekama.
Novi model donosi nekoliko ključnih unapređenja, od kojih kompanija izdvaja:

1. Superiorna ergonomija, sigurnost i udobnost u radu
2. Savršen dizajn svetla za viši kvalitet slike
3. Rad sa najnovijim Canon i Nikon aparatima ultra visoke rezolucije – dobićete više od 350 high dpi za A2 ili više od 750 dpi za A4!
4. Najbolji softverski paket, sada 70% brži

Novi skener radi bez direktne usmerenosti svetla prema operateru, dok se rasveta prigušuje pri gašenju uređaja. Novi LED dizajn bez ventilatora omogućuje da uređaj ostaje tih i hladan tokom čitavog procesa, osiguravajući prijatno radno okruženje.
Novi uređaj je još čvršći i kompaktniji, V-oblikovano postolje je još fleksibilnije i otpornije na ogrebotine, a operater ima veću kontrolu u radu sa knjigama. Obezbeđena je veća zaštita od mogućih povreda na radu, kao i oštećenja predmeta koji se digitalizuju.
Više informacija na sajtu kompanije: http://mark2.atiz.com/

Najnovije iz kompanije Kodak Alaris – i2000 serija dokument skenera

The-new-Kodak-i2620-scanner-26.06.2015. – Kompanija Kodak Alaris upravo je predstavila najnoviju i2000 seriju desktop skenera, modele i2420, i2620 i i2820.

Nova i2000 serija, ovoga puta uz integrisane opcije za prepoznavanje bar-kodova, u okviru uređaja izuzetno kvalitetnog hardvera i ekonomične veličine kombinuje vrhunske performanse s krajnje pojednostavljenim načinom korišćenja i efektivnom uštedom vremena. Ovi dupleks kolor skeneri pokazuju izuzetan potencijal u najsavremenijim rešenjima kompanijskog upravljanja dokumentima. Predstavljamo vam neke od prednosti i2000 serije:

Propusna brzina ulaznih i mid-range modela povećana je sa 10 na čak 40-70 stranica u minuti (i2420 – 40 spm, i2620 – 60 spm, dok je brzina i2820 ostala nepromenjena – 70 spm). Dnevni obim rada ovih uređaja u zavisnosti od modela varira od 5.000-8.000 spm.

Bar-kod prepoznavanje – svi uređaji iz ove serije imaju omogućenu drajver opciju za prepoznavanje devet različitih vrsta bar-kodova, uključujući PDF 417, Barcode 3/9, Interleaved 2/5 i EAN 8 i 13.

Veća spremišta za papir: uređaji i2420 i i2620 sada dolaze sa spremištem koje prima do 25 strana više; sa aktuelnim kapacitetom do 100 listova, operateri skeniranja (kao i posredno celokupna kompanija) mogu značajno povećati produktivnost rada.

Fleksibilnost – svi modeli iz ove serije podržavaju Windows, LINUX i Apple Macintosh, kao i dodatne DIN A3 i A4 platforme za skeniranje posebne, osetljive ili povezane dokumentacije.

Odnos kvaliteta i cene značajno je unapređen, tako da preporučene cene ovih skenera iznose od 895 eur za ulazni, do 1695 eur za top tržišni model iz ove serije.

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na GISEC izložbi  i konferenciji – Dubai 2015.

 21.04.2015. – Kompanija PIS d.o.o. zajedno sa partnerskom kompanijom Shifra Dubai, ove godine će    predstaviti studentski projekat Gaudeamus – Student ID Card na GISEC izložbi i konferenciji u Dubaiu, od 26-  28. aprila 2015. Više detalja o konferenciji možete pogledati na stranici GISEC 2015 „Securty innovation for a    connected future“.

  

PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. na Technobank konferenciji i izložbi 2015.

technobank 201514.04.2015. – Poštovani saradnici i partneri,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na predstojeću konferenciju i izložbu Technobank 2015. Posetite nas na našem izložbenom štandu 16. i 17. aprila 2015. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu i na prezentaciji „Jednostavno i sigurno uz mobilno OTP rešenje“, 16.aprila 2015. u 15:50. Detaljnije na stranici Technobank 2015.

NOVO – Datacard SD 160 desktop štampač kartica 

Datacard SD16022.01.2015. – Zadovoljstvo nam je da predstvimo najnoviji desktop štampač već poznate SD serije, Datacard® SD160™  jednostrani štampač kartica, koji pruža pravu kombinaciju efikasne tehnologije kvalitetnog štampanja i pristupačne cene. Pogodan je za manje obime štampanja i pokretanje sopstvenog programa za izdavanje kartica. Unapređena tehnologija direktne štampe, uz potpuno novu mogućnost piši – briši štampe*, omogućava izradu i izdavanje visoko-kvalitetnih kartica i štampu fotografija, teksta grafike i sl. Kao i uvek mislili smo i na sigurnost vaših kartica, gde vam pored opcije za kodiranje magnetne trake, predstavljamo i mogućnost UV štampe, za dodatnu zaštitu vaših kartica i ljudi. Detaljnije na stranici Datacard SD160.

Limitirana Datacard Pink serija SD 260 štampača kartica – u borbi protiv raka dojke

Pink SD260 series13.01.2015. – Kompanija PIS d.o.o. i Entrust Datacard korporacija u zajedničkoj akciji predstavljaju limitirano izdanje Pink Datacard SD260 ™ štampača kartica. Kupovinom ovog proizvoda deo prihoda donira se fondaciji Pink Ribbon. Misija ove fondacije je da podrži lјude koji boluju od raka dojke, a doprinosi od kupovine limitirane Pink serije štampača kartica sponzorisaće lečenje i podizanje svesti o ovom problemu. Prilikom kupovine štampača SD260 limitirane Pink serije dobijate gratis dva YMCKT ribona za 250 otisaka.

Dok gradite sopstveni program za izdavanja kartica, pridružite nam se u borbi protiv raka dojke i pokažite svoju podršku još danas. Opširnije na stranici Datacard Pink serija štampača kartica i na zvaničnoj stranici Pink Ribbon Fundation.

Kodak Alaris dobio je nagradu Editor’s Choice od strane Better Buys for Business za ScanMate i1150 i i1180 skenere

kodak_scanmate_i1150_2

29.12.2014. – U modernom poslovanju kompanije se suočavaju sa potrebom izvršavanja poslovnih procesa brzo i efikasno kako bi mogli da se fokusiraju na ono što je najvažnije, a to su klijenti. Kodak ScanMate i1150 i i1180 su idealna rešenja za te situacije. Namenjeni su za skeniranje i upravljanje dokumentima u lekarskim ordinacijama, agencijama za osiguranje, bankama, vladinim kancelarijama i sl.

Pogledajte više na zvaničnoj strani Kodak Alaris News.

Gartner imenovao OpenText za lidera u proizvodnji ECM rešenja

OpenText-Logo

17.12.2014. – Prema Gartner izveštaju, kompanija OpenText je lider na tržištu u proizvodnji ECM Content Suite rešenja, već 11 godina zaredom. OpenText je najveći samostalni proizvođač EIM rešenja, u okviru kog se nalazi ECM Content Suite, a za koji naša kompanija PIS d.o.o. vrši implementaciju. Gartner navodi da je za uspeh OpenText-a zaslužena njegova jednostavna implementacija, neograničene mogućnosti prilagođavanja klijentskim zahtevima i veoma jednostavna upotreba sistema za krajnje korisnike.

OpenText imenovan je, od strane New Report-a, za lidera u oblasti digitalnog upravljanja imovinom

OpenText-Logo26.11.2014. – U izveštaju pod nazivom “The Forrester Wave: Digital Asset Management For Customer Experience, Q4 2014,” navodi se da OpenText Medija Menadžment pruža široku ponudu svojim kupcima koja prevazilazi granice u oblasti menadžmenta u medijima.
Za više informacija posetite zvaničnu stranu OpenText novosti.

Kodak Alaris i1150 ScanMate

partneri-Kodak13.11.2014. – Kodak Alaris i1150 ScanMate skener, za brzo, jednostavno i kvalitetno skeniranja u kancelarijama. Idealan za skeniranje u DMS, BPM i druge informacione sisteme. Za detaljne karakteristike pogledajte na Kodak Skeneri.

Kompanija PIS proširila je svoje poslovanje na nova tržišta

Poslovni infomacioni sistemi28.10.2014. – Kompanija Poslovni Informacioni Sisemi d.o.o. – PIS, proširila je svoje poslovanje na teritoriju Crne Gore i BIH u vidu franšiza za PIS-ARHIVIRAJ.COM outsorucing usluge fizičkog arhiviranja i skeniranja papirne dokumentacije.

Partnerstvo sa Datacard

8-datacardKompanija Poslovni Informacioni Sisemi d.o.o. – PIS, početkom 2014. godine, postala je znanični distributer i partner Entrust Datacard korporacije, koja je svetski lider na području izdavanja i izrade identifikacionih kartica

 

Back to Top