Štampači nalepnica

Ako se zahtevaju pouzdanost i izdržljivost uz visoke performanse, a prostor je ograničen, Zebra desktop štampači nalepnica predstavljaju pravo rešenje zbog kompaktnosti, pristupačnosti i jednostavnosti upotrebe.

Ovi štampači pogodni su za raznovrsne industrijske primene, od malog do srednjeg obima štampe i nude široku paletu rešenja i mogućnosti. Bilo da su vam potrebne etikete sa cenama ili bar-kodom, nalepnice za obeležavanje robe ili pošiljki, obeležavanje inventara ili osnovnih sredstava, ID posetilaca, trakaste ID narukvice za raznovrsne događaje ili izrada ID narukvica za pacijente, kao i mnogo toga drugog, Zebra desktop štampači mogu na najkvalitetniji način da zadovolje vaše potrebe. Ukoliko vam je potreban štampač za teške uslove rada u velikom obimu, u ponudi su takođe i industrijski Zebra štampači, poznati po svojoj robusnosti i izdržljivosti.

 

Resenje za obelezavanje OS

Pronađite na jednom mestu kompletno rešenje za obeležavanje i očitavanje osnovnih sredstava:

Na Zebra desktop štampaču jednostavno odštampajte vaše nalepnice, zalepite i po potrebi očitajte barkod savremenim Zebra skenerima. Ovo rešenje pogodno je za evidenciju i obeležavanje osnovnih sredstava, poštanskih pošiljki, dokumentacije, deklaracija, brendiranje proizvoda i sl.