Info kiosk

info-kiosk

Info kiosci su dizajnirani za bankarske, turističke, studentske, telekomunikacione, korporativne i druge servise i nalaze široku primenu u pružanju traženih informacija, za elektronska plaćanja, pregled stanja na računu, uplate na elektronski novčanik, transfer novca kao i u propagandnoj delatnosti, a pogodni su i kao deo PKI infrastrukture. 

Najpopularniji, najpristupačniji i najfleksibilniji model iz naše palete info kioska je model IB5000I.

Zahvaljujući izradi od kvalitetnog čelika zaštićenog kvalitetnim bojama (čak i po izboru klijenta), robustnost i stabilnost doprinose smanjenju potrebe za održavanjem i troškovima transporta. Štedi novac, a vaše usluge čini dostupnim 24h/365 dana u godini.

  • Osnovne karakteristike: kućište od čelika u metalik boji; monitor od 19″ do 22″ TFT LCD sa infrared touch screen-om; ugradni zvučnici, dimenzije: 1500 mm (visina) X 550 mm (širina) X 260 mm (dubina); konfiguracija računara po izboru.
  • Opcije: Zebra kiosk štampač računa, čitač kontaktnih kartica, čitač beskontaktnih kartica, čitač magnetnih kartica, bar-kod skener; uređaj za prihvat papirnih novčanica; metalna Key Pad ili standardna tastatura; UPS napajanje, itd.