Bar-kod čitači

Zebra barkod

Kao partner i distributer kompanije Zebra Technoligies, možemo vam ponuditi širok asortiman Zebra barkod skenera (bivših Symbol, odnosno Motorola barkod skenera), koji svoju primenu pronalaze u različitim industrijama i upotrebama, kao što su: distributivni centri, skladišta, maloprodaje, zdravstvene ustanove, proizvodni objekti i sl. Bilo da su vam potrebni 1D ili 2D skeneri, skeneri opšte namene, skeneri prilagođeni za zdravstvene institucije, robusni ili fiksni skeneri, kontaktirajte nas kako biste se detaljnije informisali o kompletnoj ponudi i izabrali odgovarajući model za vaše potrebe.

Kontaktirajte nas kako bismo izabrali model barkod skenera koji najviše odgovara vašim potrebama i zahtevima.

 

ZEBRA LS1203

Zebra LS1203

Zebra LS1203 je laserski, 1D, ručni barkod skener. Ovo je pristupačan i pouzdan barkod čitač, jednostavan za povezivanje i upotrebu i idealan za osnovni obim upotrebe, za manje maloprodaje, skladišta i sl.

 

ZEBRA LS2208

Zebra LS2208

Zebra LS1203 je jedan od najprodavanijih modela, laserski, 1D, ručni barkod skener, pogodan za najrazličitije primene, pouzdan i ekonomičan.

 

ZEBRA LI4278

Zebra LI4278

Zebra LI4278 je najbolji u klasi bežični barkod čitač. Uz pomoć superiornog optičkog sistema, ovaj 1D, linearni barkod skener omogućava postizanje velike brzine skeniranja, jednostavnu i laku upotrebu. Superiorna baterija omogućava postizanje velikog broja skeniranja do sledećeg punjenja baterije, što ga čini pogodnim skenerom za aplikacije koje zahtevaju intenzivnu upotrebu.

 

ZEBRA DS4308

Zebra DS4308

Zebra predstavlja najnoviji model izuzetnih performansi i fleksibilnosti, DS4308 ručni barkod čitač, koji vam omogućava brzo i lako očitavanje svih barkodova kako iz blizine tako i sa udaljenosti. Ovaj skener podržava očitavanje 1D i 2D barkodova, bilo da se nalaze na ekranu ili su odštampani na papiru, plastičnim karticama, bilo da su prljavi barkodovi, ogrebani ili slabo odštampani.

 

ZEBRA 3600

Zebra 3600

Zebra je lansirala najnoviju generaciju ultra robusnih barkod čitača, 3600 serija. Njihov izuzetno robusan dizajn pruža sa jedne strane neviđenu izdržljivost u najizazovnijim okruženjima, a sa druge strane, dizajn koji omogućuje jednostavnu i svakodnevnu upotrebu. Ova serija vam predstavlja 12 modela, uključujući i bežične modele. Prilagođeni su za očitavanje barkoda bilo sa manje bilo sa veće udaljenosti. Sa svojim IP65 i IP67 standardima, ovi modeli su otporni na prašinu, prskanje, vodu i još mnogo toga.