Mobilni štampači nalepnica i računa

Mobilni printeri Zebra-upotreba

Zebra mobilni štampači pogodni su za različite upotrebe, bilo da ih koristite za štampanje barkodova, etiketa, računa, priznanica, karata i sl. U našem portfoliju možete pronaći štampač koji savršeno odgovara vašim potrebama. Premijum linija mobilnih štampača savršeno će raditi i u najizazovnijim uslovima i okruženju sa visokim obimom štampe. Ukoliko ipak tražite štampač za umereni obim štampe i manje zahtevne aplikacije, predstavljamo vam srednju klasu štampača, dok je za manji obim štampe pogodna osnovna klasa mobilnih štampča, kao najekonomičnije rešenje za štampu računa i priznanica.

QLn serija – Premijum mobilni štampači

Print

Zebra premijum QLn mobilni štampači nalepnica, etiketa i računa lagani su i otporni na padove, laki za korišćenje i integraciju za drugim uređajima (računarima, mobilnim telefonima i tabletima). Pogodni su za skladišne, transportne i distributivne centre, proizvodne i trgovinske objekte i sl. Posebno dizajnirani Healthcare modeli QLn220 i OLn320, prilagođeni su za upotrebu u zdravstvenim institucijama i izrađeni od plastike otporne na sredstva za dezinfekciju.

 

ZQ500 serija – Premijum robusni mobilni štampači

ZQ500-02

Zebra ZQ500 štampači predstavljaju robusne mobilne štampače računa, dugotrajne i otporne na konstantne padove do 2mm visine. IP54 standard ih čini otpornim na tečne i čvrste čestice, a veliki tasteri omogućavaju jednostavno korišćenje ovih uređaja i sa rukavicama. Podržavaju i očitavanje magnetne trake.

 

iMZ serija – Mobilni štampači srednjeg ranga

Print

Zebra mobilni štampači računa srednjeg ranga, pogodni su za umeren obim štampe i upotrebu kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru. Kompaktan dizajn i male dimenzije čine ovaj štampač jednostavnim za rad i korišćenje, posebno u uslovima rada sa kupcima, klijentima, maloprodajama, zdravstvu i sl. Kompatibilni su i laki za integraciju sa najnovijim modelima mobilnih telefona i tableta.

 

ZQ110 serija – Osnovni mobilni štampači

ZQ110 serija

Zebra ZQ110 mobilni štampač računa i priznanica je ekonomičan i pristupačan model, malih dimenzija, lako staje u džep, pouzdan i jednostavan je za osnovnu upotrebu. Podržava očitavanje magnetne trake i lak je za integraciju sa savremenim mobilnim telefonima i tabletima.